Mystery shop vormen

Wat is mystery shoppen?

Een mystery shopper doet zich voor als klant. Het verschil met een normale klant is dat de mystery shopper zijn bevindingen na het bezoek op objectieve, kritische en beschrijvende wijze registreert aan de hand van een vragen set die vooraf is bestudeerd. Met behulp van deze bevindingen worden bedrijven in staat gesteld om grip te krijgen op klantbeleving en deze te behouden en te verbeteren.

Mystery shop vormen

Secret View zet mystery shoppers in op alle touchpoints die de klant passeert in de reis van interesse tot aankoop tot aftersales. Zo bieden we mystery shop onderzoek aan op fysieke locaties, via webshops of in combinatie met elkaar. We onderscheiden de volgende vormen van mystery shop onderzoek:

Fysiek mystery shop onderzoek

Na tal van obstakels te hebben overwonnen om in de winkel te komen is het zaak dat de klant zich hier koning voelt. Onze mystery shoppers leggen nauwkeurig de positieve en minder positieve facetten bloot.

LEES MEER

Online mystery shop onderzoek

Iedere webshop heeft haar beloftes om klanten te winnen en te behouden. Maar leeft jouw webshop haar beloftes na? Wat is de reactietijd van de helpdesk en hoe verloopt het bestelproces? Onze mystery webshoppers zoeken het uit!

LEES MEER

Omni-channel mystery shop onderzoek

Jouw bedrijf werkt mogelijk al met iPads in de winkel. Of biedt de optie om het online bestelde product in de winkel te ruilen. Maar hoe ervaart de klant deze relatief nieuwe processen? Wij vinden het antwoord!

LEES MEER

Nalevingsonderzoek

De aangescherpte alcohol- en tabakswet maakt het niet makkelijker voor jouw medewerkers. Voorkom hoge boetes en meet waar aansturing nodig is.

LEES MEER

Upselling mystery shop onderzoek

Wil jij het bonbedrag per klant verhogen? Bij een upselling mystery shop onderzoek blijven onze mystery shoppers kopen zolang de medewerker nieuwe suggesties blijft aandragen.

LEES MEER

Waarom mystery shop onderzoek?

Je was ongetwijfeld al getriggerd! In het geval dat je het intern nog moet verkopen hebben we voor het gemak alle voordelen van mystery shop onderzoek op een rijtje gezet.

LEES MEER

Nieuwsgierig naar meer?